Va veni o zi când vom sta înaintea tronului lui Dumnezeu. Nu vom mai auzi expresii ca : „mai este har”, „încă te poți schimba” și multe altele. Nu va mai fi un „mâine” ci doar „acum”. Acolo, atunci va trebui să dăm socoteală pentru întreaga noastră viață. Vom da socoteală pentru felul în care am ascultat de Cuvântul Lui, vom da socoteală pentru superficialitatea cu care am ascultat de El, pentru că nu am prețuit tot ceea ce ne-a dăruit.

Acum mai poți să te cercetezi, mai poți să te schimbi, mai poți prețui Cuvântul Lui, mai poți ruga pe Domnul să te atingă prin Duhul Lui și să-ți transforme întreaga viață într-o viață cu adevărat plăcută Lui. Acum mai poți…..lua în serios toate avertizările din Cuvânt, toate avertizările pe care le trimite Domnul prin slujitorii Lui. Mai poți…cere ca Flacăra Duhului Sfânt să ardă în tine și mereu să ardă, mai poți mijlocii pentru sufletele nemântuite…..acum mai poți!!! Atunci, nu vei mai putea.

Vei auzi verdictul. Ți-ai imaginat vreodată cum va fi? Ți-ai imaginat vreodată cum ai reacționa dacă ai auzi verdictul de condamnare? Ți-ai imaginat vreodată câtă părere de rău, câtă groază, câtă disperare ai avea?

Gândește-te bine, cere de la Domnul ca psalmistul :Ps 139:24 Vezi dacă sunt pe o cale rea, şi du-mă pe calea veciniciei! Și umblă înaintea Domnului într-o continuă trezire. Acum mai poți!!!

Iată și un video de pe youtube cu niște mesaje ale unor oameni a lui Dumnezeu:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.