Va veni o zi cand vom sta inaintea tronului lui Dumnezeu. Nu vom mai auzii expresii ca : „mai este har”, „inca te poti schimba” si multe altele. Nu va mai fi un „maine” ci doar „acum”. Acolo, atunci va trebui sa dam socoteala pentru intreaga noastra viata. Vom da socoteala pentru felul in care am ascultat de Cuvantul Lui, vom da socoteala pentru superficialitatea cu care am ascultat de El, pentru ca nu am pretuit tot ceea ce ne-a daruit.

Acum mai poti sa te cercetezi, mai poti sa te schimbi, mai poti pretuii Cuvantul Lui, mai poti ruga pe Domnul sa te atinga prin Duhul Lui si sa-ti transforme intreaga viata intr-o viata cu adevarat placuta Lui. Acum mai poti…..lua in serios toate avertizarile din Cuvant, toate avertizarile pe care le trimite Domnul prin slujitorii lui. Mai poti…cere ca Flacara Duhului Sfant sa arda in tine si mereu sa arda, mai poti mijlocii pentru sufletele nemantuite…..acum mai poti!!! Atunci, nu vei mai putea.

Vei auzii verdictul. Ti-ai imaginat vreodata cum va fii? Ti-ai imaginat vreodata cum ai reactiona daca ai auzii verdictul de condamnare? Ti-ai imaginat vreodata cata parere de rau, cata groaza, cata disperare ai avea?

Gandeste-te bine, cere de la Domnul ca psalmistul :Ps 139:24 Vezi dacă sînt pe o cale rea, şi du-mă pe calea veciniciei! si umbla inaintea Domnului intr-o continua trezire. Acum mai poti!!!

Iata si un video de pe youtube cu niste mesaje ale unor oameni a lui Dumnezeu:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.