imagini-dragoste-221

Cand treci pe langa o casa de copii nu poti sa nu te gandesti „de ce”? Nu poti sa nu te intrebi cum si de ce a ajuns un copil acolo. Cu siguranta ca multe „mame” vor gasi o gramada de scuze: „nu-mi permit sa-l cresc”, „sunt prea tanara”, „am fost nevoita sa-l las acolo”, etc. Dar oare sunt valide aceste scuze? Poate fi ceva mai important decat micuta fiinta din pantecele tau? Iti lacrimeaza ochii cand vezi aceste suflete care sunt in cautarea unei familii, dar mai ales in cautarea unei mame.
Nu am sa reusesc vreodata sa inteleg acele femei care isi lasa copilul intr-un cos de gunoi. Cum poti sa iei viata unui copil nevinovat? Doar pentru ca a fost in pantecele tau nu inseamna ca ai dreptul sa decizi soarta lui!
Dumnezeu il cunoaste, El l-a creat atat de special si tot El iti va cere socoteala pentru fapta ta. Va rog sa intelegeti dragi femei, copilul nu este doar o bucata de carne care poate fi aruncata, ci are maini si picioare si ochi dar si o inima care te poate iubi mai mult decat oricine.
Nu spun ca e usor sa cresti un copil. E nevoie de multa putere, devotament, rabdare si curaj, dar cele care parcurg acest traseu vor constata ca a meritat efortul. E greu cu copiii, dar mai greu e fara ei! Cu nimic nu se poate compara zambetul lor cald, dar si manutele gingase care iti ating fata parca multumitor ca l-ai adus pe lume.
Nu renuntati la copiii vostri, nu umpleti casele de copii cu suflete nevinovate!
Casa, masina, banii, nu iti vor zambi niciodata, nici nu te vor astepta noaptea sa le spui o poveste…
Iar daca ai un suflet in pantece si te gandesti „sa scapi de povara” da-mi voie sa iti spun ca e creat de Dumnezeu, iar Dumnezeu vorbeste pentru cei ce nu au glas, pentru cei avortati prin diferite metode, pentru cei nenascuti si tot El te va judeca!
Aici nu trebuie sa dai socoteala nimanui, in majoritatea tarilor avortul e legal dar in ochii lui Dumnezeu tu ai comis o crima si vei da socoteala pentru ce ai facut!
Deciziile pot schimba viitorul si chiar viata unui om. Sa luam deciziile bune, cele care sunt in acord cu voia lui Dumnezeu pentru ca vom da socoteala in fata Lui.
Fii si tu „glasul celor fara glas”, spune NU avortului! Schimba destine!

Autor: Cucicea Anamaria

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.