E. M. Bounds

,,Dorintele spirituale trebuie sa fie suficient de puternice pentru a da viata marilor conflicte ale rugaciunii. Ele trebuie sa fie suficient de acaparatoare pentru a ne opri din afaceri, a da la o parte preocuparile lumesti, a ne trezi inainte de zorii zilei si a ne indemna la singuratate in prezenta lui Dumnezeu. Cu acest sprijin tare, rugaciunea va invinge orice forta impotrivitoare si va castiga biruinte asupra puterilor iadului.

Avem nevoie de barbati si femei care sa se roage cu putere si incredere, ca sa poata sa ajunga sa se tina strans de Dumnezeu si sa extraga comorile Lui pentru folosinta spirituala. Rugaciunile slabe nu au nici o putere de a obtine raspuns, de a surmonta greutati sau de a castiga victorii complete si minunate.

Exista patru lucruri de care trebuie sa ne aducem aminte atunci cand ne rugam. Dumnezeu aude rugaciunea, Dumnezeu ia in considerare rugaciunea, Dumnezeu raspunde la rugaciune si Dumnezeu elibereaza prin rugaciune. Nu putem sublinia indeajuns importanta lor. Rugaciunea sfarama toate barierele, descatuseaza toate lanturile, deschide toate inchisorile si largeste toate stramtorile care ii tin inchisi pe sfintii lui Dumnezeu”.

Edward McKendree Bounds

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.