Nu mai castigam suflete pentru Hristos pentru ca nu mai predicam pe Hristos. Am inceput sa propovaduim reguli, legi, opinii, doctrine, orice dar pe Hristos nu. Nu mai castigam suflete pentru Hristos pentru ca nu mai cautam pe cei pierduti. Am inceput sa fim prea lenesi, ne-am baricadat in biserici si nu mai iesim afara. Duminica la biserica, fiecare indrazneste sa-si aduca „darul” dar apoi nimic. Vorbim asa de mult despre cei pierduti incat uitam ca trebuie sa ii cautam si sa le propovaduim despre Hristos. Nu mai castigam suflete pentru Hristos pentru ca multi incercam sa-i castigam pentru denominatia noastra, biserica noastra si nu pentru Hristos. Astfel, cand dam de cineva necredincios, incepem sa-i propovaduim regulile bisericii din care facem parte si nu Cuvantul Vietii. Nu mai castigam suflete pentru Hristos fiindca pierdem timpul „pescuind” din bazinele vecinilor si nu din oceanul acestei lumi. Recent am intrebat pe cineva care are un anumit „scaun” intr-o biserica micuta daca s-au mai inmultit si mi-a raspuns ca da. Credeam ca prin marturia lor au mai adus suflete pentru Hristos, ca au fost roditori. In schimb persoanele care frecventeaza adunarea lor sunt dintr-o alta adunare, deci rod- nimic.
Nu mai castigam suflete pentru Hristos pentru ca nu o cerem insistent in rugaciune. Nu mai vrem sa dedicam timp in rugaciune pentru cei nemintuiti.

Cand scriu suflete castigate pentru Hristos ma refer la cei cu adevarat nascuti din nou. Suflete care s-au impacat cu Dumnezeu prin jertfa lui Isus Hristos. Sunt multi cei care se declara crestini dar care nu au nimic cu Hristos. Sunt muulti cei care sunt scrisi ca membrii intr-o adunare dar care nu sunt scrisi in Cartea Vietii.

Cautati-i pe cei nemintuiti, vestiti vestea buna a Evangheliei, propovaduiti pe Hristos, castigati suflete pentru El.

Mar 16:15 Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.
Mar 16:16 Cine va crede şi se va boteza, va fi mîntuit; dar cine nu va crede, va fi osîndit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.