Efeseni, 5:10 – Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului
Efeseni, 5:11 – şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le.

„Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic.” – Edmund Burke.

Cuvinte adevarate, doar ca nu luam seama la ele. Am ajuns noi crestinii sa nu ne mai pese de raul care este in lume. Nu ne mai ridicam glasul impotriva lui, cu atat mai putin sa facem ceva. Va veni insa vremea cand vom culege roadele ignorantei noastre, a leneviei noastre. Va veni vremea cand vom vrea sa facem ceva dar nu vom putea, va fi prea tarziu.
Ne-am obisnuit ca „altii” sa faca ceva, altii sa trudeasca, altii sa lupte pentru adevar, pentru inaintarea Evangheliei in lume. Fiti siguri ca facand asa, „ALTII” vor culege roadele, ALTII vor fi rasplatiti de Domnul.

Domnul vrea ca fiecare dintre noi sa fim speciali, sa trudim pentru inaintarea Evangheliei, sa influentam pe cei de langa noi in bine. Am spus de atatea ori ca nu e de ajuns sa-ti doresti ceva; e bine sa-ti doresti lucruri bune, dar nu e de ajuns, trebuie sa te si  lupti pentru acele lucruri.

Dintotdeauna, nu doar in aceste vremuri lumea a fost depravata, rea, pornita inspre rau. Se aminteste des de Sodoma si Gomora si la rautatea oamenilor din acele cetati, dar sa nu uitam ca, asa cum spunea Leonard Ravenhill, Sodoma si Gomora nu aveau Biblie. In schimb in vremea noastra Biblia este cea mai tiparita carte din lume, tradusa in aproape toate limbile lumii, multe tari se numesc „tari crestine” si totusi acele tari permit lucruri pe care Biblia le numeste uraciuni, pacat. Populatia acestor tari „crestine” accepta si ei toate uraciunile satanice fara prea multa impotrivire si inca se considera buni crestini.

(1Cor 6:9 [VDC])
Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii,

(1Cor 6:10 [VDC])
nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpareţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.
Homosexualitatea e pacat, mandria e pacat, minciuna e pacat, curvia e pacat si tot ceea ce e impotriva Cuvantului lui Dumnezeu.

Lumea de acum nu mai poate fi comparata cu Sodoma si Gomora, si nici pedeapsa lui Dumnezeu care sta sa cada peste aceasta lume nu poate fi aceasi cu pedeapsa care a cazut peste acele cetati. Aceasta lume a respins pe Hristos, a calcat in picioare ceea ce spune Scriptura….mania lui Dumnezeu sta sa izbucneasca peste aceasta lume.

De aceea, toti cei care iubiti pe Hristos, treziti-va si vegheati, nu fiti lenesi ci lucrati. Fiti sare si lumini in intuneric, osandind lucrarile neroditoare ale intunericului si trudind pentru Hristos.
Iar daca inca nu ai facut pace cu Dumnezeu prin Isus Hristos poti sa te pleci acum pe genunchi si sa recunosti ca esti pacatos si sa ceri iertarea lui Dumnezeu pe care o da tuturor celor ce cred in Fiul Sau Isus Hristos si-L primesc ca Domn si Mantuitor in viata lor .

(Fapte 2:38 [VDC])
„Pocăiţi-vă”, le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în NNumele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfîntului Duh.
(Fapte 2:39 [VDC])
Căci făgăduinţa aceasta este pentru voi, pentru copiii voştri, şi pentru toţi cei ce sînt departe acum, în oricît de mare număr îi va chema Domnul, Dumnezeul nostru.”
(Fapte 2:40 [VDC])
Şi, cu multe alte cuvinte, mărturisea, îi îndemna, şi zicea: „Mîntuiţi-vă din mijlocul acestui neam ticălos.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.