crucea_lui_iisus_2-1280x800

Toți suntem in căutarea sensului pe acest pământ. Vrem să ne îndreptăm cu pași repezi spre o destinație, dorim să depășim bariere, să găsim răspunsuri, să ne simțim iubiți și importanți… Mulți oameni iși găsesc sensul vieții în averi, alții în plăceri de-o clipă, dar aceștia rămân mereu cu un gol în suflet. Acel gol poate fi umplut doar de Dumnezeu, chiar dacă am încerca să îl umplem prin diferite metode.

Ne simțim tot mai străini de Dumnezeu și asta se datorează faptului că nu avem o relație personală cu El. Ne amăgim pe noi înșine că umblând la biserică de doua ori pe an sau dând milostenie ne vom „cumpăra” Veșnicia.

Ție ți-ar plăcea ca cineva să își amintească de tine doar de două ori pe an? Ți-ai dori să fi căutat doar atunci când cineva are necazuri și vrea să il ajuți?

Dumnezeu nu trebuie căutat doar în necazuri, ci și în bucurii. Trebuie sa ÎL cauți în fiecare clipă, nu doar de două ori pe an!

De atâtea ori am avut eșecuri și prabușiri în viața noastră, dar am avut abilitatea să ne ridicăm pentru că Dumnezeu a vegheat asupra noastră și ne-a ridicat cu măna Lui. Nu e meritul nostru că suntem in viață ci e Harul Lui!

Te-ai gândit vreodată la Crucea lui Hristos? Crezi în acea Cruce? Ce reprezintă în viața ta?Gândește-te că Dumnezeu Și-a trimis Fiul să moară pentru tine… Ce dragoste măreață! Pentru mine, Crucea înseamnă totul… iubire, iertare, brațe intinse parcă așteptându-mă pe mine. Înseamnă dragostea lui Dumnezeu pentru omenire, inseamnă totul.

Acele brațe intinse pe Cruce te asteaptă și pe tine, oricine ești, oriunde ești, brațele Lui sunt gata să te primească!
Cu toții căutăm sensul vieții, dar să știi un lucru, Isus e destinația finală!

Autor: Cucicea Anamaria

4 comentarii »

  1. Ca unul care ma amageam ca am destinația finală cerul mergînd nu de două ori pe an ci aproape în fiecare duminică strig în gura mare ca fără POCĂINȚĂ, NAȘTERE DIN NOU, SFINȚENIE, Nimeni nu poate avea destinația finală cerul.Spunea un om al lui Dumnezeu așa „POCĂINȚA ESTE SINGURA NOASTRĂ ȘANSĂ „Si întăresc prin Duhul Sfânt și eu și adaug ca la nivelul mintii toti cretinii evanghelici merg la cruce doar ca nu se vede NASTEREA DIN NOU. Prigoana este rezultatul umblarii in evlavie .Nu este prigoana nu am fost la cruce decît cu mintea si cu buzunarul gol în dorința sa il umple El. Sa imi rezolve problemele. Doamne mai toarna har de POCĂINȚA in vremurile astea tirzii.

    Apreciază

    • Corectez. În mesajul de mai sus s-a strecurat o eroare datorită corectoruli automat de pe telefon. Este scris”cretinii evanghelici „corect este „creștinii evanghelici”.Mult har

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.