jesus-prays-618x463-470x260

Rugaciunea credintei, asemenea unei plante inradacinate intr-un pamant roditor, isi trage forta dintr-o dispozitie ce a fost adusa in asemanare cu gandul lui Hristos.

1. Este supusa voii Divine:1 Ioan, 5:14 – Îndrăzneala pe care o avem la El este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă.

2. Este limitata in cadrul interesului lui Hristos: Ioan, 14:13 – şi orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.

3. Este instruita in adevar:Ioan, 15:7 – Dacă rămâneţi în Mine şi dacă rămân în voi cuvintele Mele, cereţi orice veţi vrea, şi vi se va da.

4. Este energizata de Duhul:Efeseni, 3:20 – Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi,”

5. Este intretesuta cu dragoste si mila: Marcu, 11:25 – Şi, când staţi în picioare de vă rugaţi, să iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, pentru ca şi Tatăl vostru care este în ceruri să vă ierte greşelile voastre.

6. Este insotita de ascultare:1 Ioan, 3:22 – Şi orice vom cere vom căpăta de la El, fiindcă păzim poruncile Lui şi facem ce este plăcut înaintea Lui.

7. Este atat de staruitoare incat nu va accepta refuzul:Luca, 11:9 – De aceea şi Eu vă spun: cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.

8. Iese afara ca sa caute si sa grabeasca raspunsul:Iacob, 5:16b -Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.