Vă recomand cartea: ÎNAINTEA PORȚII STRÂMTE – Charles Haddon SPURGEON

 

inaintea portii

 

Descriere:

Cunoști pe cineva căruia i-a fost prezentată Evanghelia, dar este încă nemântuit? Charles Spurgeon tratează această categorie de oameni eliminând, rând pe rând, toate obstacolele și obiecțiile care s-ar putea afla în calea credinței mântuitoare. Oamenii cărora Spurgeon se adresează sunt portretizați ca unii care stau „înaintea porții strâmte”, dar încă nu îndrăznesc să intre pe ea.

Astfel, el prezintă acestora oferta convingătoare a Evangheliei și a darului vieții veșnice către toți cei care se află în cea mai periculoasă stare spirituală – aceea de „aproape creștin”.

Calea de a scăpa de păcat este suficient de clară. Dumnezeu nu ne-a batjocorit oferindu-ne o cale a mântuirii pe care să nu o înțelegem. „Crede și vei trăi” este o poruncă pe care și un copil o poate înțelege și se poate supune ei.

Dumnezeu Și-a trimis mesajul către omenire, prezentându-ne Vestea Bună a mântuirii. Atunci când o persoană crede Vestea Bună ca adevărată, acea persoană acceptă binecuvântarea care îi este anunțată și se grăbește să o capete. Dacă crede cu adevărat, atunci Îl va primi pe Hristos imediat, alături de tot ceea ce El ne oferă, se întoarce de la căile sale păcătoase și se îndreaptă către Cetatea cerească, unde se va bucura de binecuvântările depline. Nu își pune problema că ar putea fi sfânt prea repede sau că ar putea să își abandoneze păcatul prea devreme. Dacă el ar putea vedea cu adevărat ce este păcatul, ar alerga cât mai departe de el ca și cum ar fugi de un șarpe veninos, și s-ar bucura să fie eliberat de el prin Isus Hristos.

 

Cartea poate fi descărcată gratuit de pe portalul http://www.magnagratia.org respectând cerințele de copyright (drepturi de autor).
Pentru a accesa cartea click aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.