Vă recomand cartea:  ADONIRAM JUDSON ȘI CHEMAREA MISIONARĂ – Erroll HULSE

Descriere:

Adoniram Judson (1788-1850) a fost primul misionar care a călătorit din America în străinătate în perioada de trezire a mișcării misionare moderne de la începutul secolului 19. Această carte prezintă mărturia lui Adoniram Judson având trei scopuri de bază. In primul rând, ea se vrea o sursă de inspirație pentru fiecare cititor, exemplificând credința, dragostea, disciplina de sine, perseverența, munca asiduă și evlavia lui Judson.

In al doilea rând, Adoniram Judson este oferit drept un exemplu al dedicării totale, care poate astfel să inspire pe misionari să îndure constrângerile inevitabile ale chemării lor.

In al treilea rând, această carte dorește să prezinte lucrarea nefinalizată a Marii Trimiteri în special în relație cu grupurile etnice încă neatinse cu Evanghelia. Fie ca exemplul lui Judson să contribuie la ridicarea multor lucrători la secerișul holdelor.

Cartea poate fi descărcată gratuit de pe portalul http://www.magnagratia.org respectând cerințele de copyright (drepturi de autor).

Pentru a accesa cartea click aici.

4 comentarii »

  1. Pînă Dumnezeu ne va trimite peste mări și țări haideți fratii mei sa fim misionari plini de Duhul Sfânt la locul unde suntem începînd din casele noastre, locul de muncă, pe stradă și nu în ultimul rînd în biserica de unde apartinem. Dumnezeu să ne dea har în umblarea pe acest pămînt.

    Apreciază

      • Așa este , există chemare specifică, dar vestirea Evangheliei este pentru toti iar cind se face cu puterea Duhului Sfânt este si eficienta. Doamne fa-ne eficienți pentru a smulge cit mai multe suflete din gheara celui rău spre mintuire prin Hristos singura Cale.

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.