img_1258

 

Viața este o călătorie… câteodată drumul este lin, alteori e presărat de lacrimi. Noi trebuie sa mergem înainte, indiferent de obstacolele apărute in cale. Povestea noastră începe cu a fost odată… o mama, un tata și un copilaș special…

Sunt mama unui copilaș special care crede ca unele destine chiar pot fi schimbate. Fiul meu a fost diagnosticat cu autism infantil la vârsta de un an și trei luni. Îmi aduc aminte cu amar de acea zi in care am așteptat pe holul spitalului ca un doctor sa vina și sa îmi explice ce se întâmpla cu copilașul meu. L-am dorit atât de mult pe Mattias și ne-am rugat ca Dumnezeu sa ni-l trimită, iar faptul ca avea sa fie diferit de alți copii a schimbat complet viața noastră… ”Copilul dumneavoastră are autism” răsuna in mintea mea neîncetat… ce este? are o soluție? se poate vindeca? erau întrebările care ma țineau treaza nopți la rând… va fi normal? va fi acceptat? voi fi o mama buna pentru el?

Din momentul diagnosticării, viața noastră s-a schimbat total… Unele întrebări aveau răspuns… ”De ce nu ma privește in ochi?”, ”De ce nu vorbește?”, ”De ce aleargă fără oprire in jurul mesei? ”Am înțeles ca toate acestea alcătuiau autismul, acesta era felul lui(a băiețelului)de a se exprima… Era o lupta crunta, dar era a noastră și trebuia sa înaintam. In fiecare zi ne-am străduit sa îl înțelegem pe copilașul nostru și sa îl ajutam sa se simtă in siguranta. Uneori am reușit, alteori am eșuat, dar nu ne-am oprit și nu ne vom opri niciodată, pentru ca eu și sotul meu credem ca unele destine chiar pot fi schimbate! Trebuie sa ai curajul sa lupți pana la capăt!

Anamaria Cucicea

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s