img_1258

 

Viața este o călătorie… câteodată drumul este lin, alteori e presărat de lacrimi. Noi trebuie sa mergem înainte, indiferent de obstacolele apărute in cale. Povestea noastră începe cu a fost odată… o mama, un tata și un copilaș special…

Sunt mama unui copilaș special care crede ca unele destine chiar pot fi schimbate. Fiul meu a fost diagnosticat cu autism infantil la vârsta de un an și trei luni. Îmi aduc aminte cu amar de acea zi in care am așteptat pe holul spitalului ca un doctor sa vina și sa îmi explice ce se întâmpla cu copilașul meu. L-am dorit atât de mult pe Mattias și ne-am rugat ca Dumnezeu sa ni-l trimită, iar faptul ca avea sa fie diferit de alți copii a schimbat complet viața noastră… ”Copilul dumneavoastră are autism” răsuna in mintea mea neîncetat… ce este? are o soluție? se poate vindeca? erau întrebările care ma țineau treaza nopți la rând… va fi normal? va fi acceptat? voi fi o mama buna pentru el?

Din momentul diagnosticării, viața noastră s-a schimbat total… Unele întrebări aveau răspuns… ”De ce nu ma privește in ochi?”, ”De ce nu vorbește?”, ”De ce aleargă fără oprire in jurul mesei? ”Am înțeles ca toate acestea alcătuiau autismul, acesta era felul lui(a băiețelului)de a se exprima… Era o lupta crunta, dar era a noastră și trebuia sa înaintam. In fiecare zi ne-am străduit sa îl înțelegem pe copilașul nostru și sa îl ajutam sa se simtă in siguranta. Uneori am reușit, alteori am eșuat, dar nu ne-am oprit și nu ne vom opri niciodată, pentru ca eu și sotul meu credem ca unele destine chiar pot fi schimbate! Trebuie sa ai curajul sa lupți pana la capăt!

Anamaria Cucicea

4 comentarii »

 1. Dumnezeu este perfect,este Sfint,nu greseste niciodata,tot ce a facut si ce va face este PERFECT iarasi planurile Sale sunt perfecte ,in cazul vostru nu poate fi usor de inteles si nici de acceptat insa daca va veti increde in CREDINCIOSIA SA si veti fi ascultatori si supusi VOII SALE scrise in SFINTA CARTE la innoirea tuturor lucrurilor cin Hristos se va intoarce sa ia MIREASA SFINTA SI CURATA veti avea parte doar de bucurii vesnice.La ce bun ca se duc familii sanatoase cu copii cu tot in iad?Chiar daca este suferinta,necaz,durere important este ca laurma sa se ajunga in SLAVA CU HRISOS.
  FITI BINECUVINTATI CU VIATA VESNICA IN HRISTOS CARE INCEPE DE AICI JOS
  MULT HAR

  Apreciază

 2. Dumnezeul cel viu sa fie cu Voi,intotdeauna,la fiecare pas,sa vedeti bunatatea Sa!Copilul acesta este un copil special,și Dumnezeu L-a trimis in familia voastră pt ca v-a văzut oameni speciali!Oameni care spun slava lui Dumnezeu !Nu este ușor,dar o voce dinspre ceruri mereu va spune sa nu va temeți,Dumnezeu este cu voi ,pe drumul vostru nu sunteți singuri,nicidecum!

  Si sunt zile cand eu spun:
  ´´Doamne, nu mai pot!´´
  Dar in fiecare seara,
  Prin Cuvantul Tau imi spui:´´Tu poti!´´

  ´´Tu poti! Caci iata, Sunt langa tine!´´
  ´´Si te sprijinesc Eu mereu´´
  ´´Iar atunci cand simti ca iti este cel mai greu´´
  ´´Priveste doar la Mine, Domnul tau´´

  El mi-a spus:´´EU sunt cu tine´´
  ´´Si am un plan cu viata ta´´
  ´´Si in tot ce tu vei face´´
  ´´Te voi tine in Mana Mea´´
  Fiți binecuvântați de Domnul!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.