Cu toții vedem zilele acestea evenimentele care se petrec în Israel. Probabil nu toți pot vedea adevărata față a evenimentelor. Spun asta pentru că, media din lumea întreagă ( cu mici excepții) prezintă evenimentele în așa fel încăt doar Israel să pară vinovat.

Se întămplă ca și în Europa unde au ajuns mulți musulmani. Fac tot ce vor, violează, distrug, agresează, etc, dar media nu arată lumii lucrurile astea. Eventual ne spun cât de discriminați sunt bieții teroriști. Este un plan demonic. Păcat că noi, europenii cădem în plasa celor ce manipulează masele de oameni.

Agențiile de presă ne bombardează cu titluri mincinoase despre evenimentele din Israel. Civili uciși, protestatari pașnici, etc. MINCIUNI!!! Ascund lumii întregi intențiile organizației teroriste Hamas și a multor țări arabe, al cărui scop este distrugerea Israelului. Mulți dintre așa ziși protestatari pașnici sunt teroriști Hamas.

Chiar fără a căuta mult pe internet, se pot găsi video-uri cu palestinieni prezenți la proteste care spun clar că vor să treacă pe teritoriul Israelului pentru a comite atacuri, pentru a ucide. Nicidecum nu e un protest pașnic. Media ne consiseră proști, de aceea ne bombardează cu informații false.

Înainte de revoltele de la graniţa israelului, Hamas a distribuit acestea pentru a arăta cele mai bune rute din gaza către satele israeliene. Hamas a cerut ca oamenii să ucidă şi să răpească israelieni.

Acesta este motivul pentru care Israelul a fost forțat să se apere.

Iată ce spune unul dintre conducătorii teroriștilor în imaginea de mai sus : Vom trece (vom forța)granița în Israel și le vom smulge inimile din trupurile lor.

Ce declarație pașnică, probabil îi vor acorda premiul Nobel pentru pace.

Să nu mă înțelegeți greșit! Nu sunt de acord cu violența. E grav că mor oameni nevinovați, folosiți ca și „carne de tun” de către organizația teroristă Hamas. Ceea ce vrea să atrag atenția este că, se încercă manipularea noastră. Și majoritatea cad în plasă.

Voi atașa câteva imagini cu protestele „pașnice” și cu declarațiile unor membrii importanți ai teroriștilor. Să vadă cei care iau parte la denigrarea Israelului pe cine susțin.

Pacea fie peste Israel. Să ne rugăm pentru Israel.

Geneza 12:3

“ Voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta şi voi blestema pe cei ce te vor blestema şi toate familiile pământului vor fi binecuvântate în tine.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.