Iov 35:14

Măcar că zici că nu-L vezi,

totuşi pricina ta este înaintea Lui: aşteaptă-L.

Viața aceasta este o continuă luptă. Așa a rânduit Dumnezeu, înseamnă că așa e cel mai bine pentru noi. Dumnezeu a promis că cei ce sunt ai Lui nu sunt singuri, ci El este cu ei. De multe ori vedem cum intervine în multe situații pentru noi, și acest lucru ne întărește. Suntem încurajați când vedem răspunsuri la rugăciune, călăuzire, pace, etc. Și trebuie să ne așteptăm la acestea pentru că ne sunt promise de Dumnezeu.

Totuși, de multe ori, Dumnezeu nu răspunde când vrem noi. Sau lucrează în moduri pe care nu le înțelegem. De multe ori lasă ca flăcările încercărilor să ne atingă. Atunci ne tulburăm, ne descurajăm, intrăm în panică. Chiar dacă știm din Scripturi că astfel de situații pot fi frecvente în viața unui creștin, oricum ne tulburăm. Uităm că Domnul este în control și intensitatea încercarii o potrivește El, potrivit cu cât putem duce.

Nu știu prin ce situații grele treci acum. Poate chemi ajutorul Domnului de multă vreme și nu vezi schimbare. Sau poate ceri călăuzire în diferite privințe și deocamdată vezi ca nu primești nimic. Te lovește descurajarea, necredința, teama, văzând că parcă cerul e de aramă. Oricâte gânduri negre te-ar bombarda, nu renunța la a te încrede în Domnul.

Așteaptă-L! Așteaptă-L! Asteaptă-L!

Chiar dacă tot iadul s-ar dezlănțui împotriva ta, ești în siguranță, atâta timp cât tu te-ai încredințat în mâna Domnului. El va îngădui doar atât cât poți duce. Încrede-te în promisiunile Domnului. Ai încredere că tot ceea ce ți se întâmplă este spre binele tău. Ai încredere în Domnul.

Iov 35:14

Măcar că zici că nu-L vezi,

totuşi pricina ta este înaintea Lui: aşteaptă-L.

Cucicea Daniel

3 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.