Este o șansă unică pentru noi să mai punem o protecție familiei tradiționale. Vedem peste tot, în țările unde comunitatea lgbt a primit dreptul la casătorie că, ei sunt cei care asupresc pe cei care sunt altfel decât ei. Autoritățile la fel, discriminează creștinii. Vă dau un exemplu: dacă un creștin militează pentru principiile creștinismului sau spune că a fi parte din lgbt este greșit, acel creștin își poate pierde locul de muncă, amendat, etc. Dacă însă un membru lgbt, strigă în gura mare spunând că creștinismul e rău, sare la bătaie la parade împotriva celor care sunt anti-lgbt, vrea copii din familii creștine, asaltează pe cei mici în școli cu invățături pro-lgbt, nimeni dintre autorități nu zice că e greșit, ba chiar este susținut în demersurile lui.

Biblia zice să nu luăm parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba mai degrabă să le osândim (Efeseni 5:11 și nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le.). Nu înțeleg cum, mulți creștini aleg să boicoteze referendumul sau să voteze NU. Știm clar că familia dintre un bărbat și o femeie este singurul model lăsat de Dumnezeu.

Noe și-a pierdut familia fiindcă a acceptat să locuiască în Sodoma. Sunt mulți care spun că nu-i afectează cu nimic practicile lgbt. Luați exemplu de la Noe. Poate pe Noe nu l-a afectat în sensul că nu s-a apucat de practicile celor din Sodoma, dar i-a fost afectată întreaga familie, întreaga viață în mod iremediabil. A fost gata să-și dea două fete fecioare ca să fie violate, a pierdut alte fete și ginerii lui, și-a pierdut nevasta. După, din cauză că Sodoma a rămas în fetele lui, ele au comis incest cu tatăl lor după ce l-au îmbătat. L-a afectat sau nu?

Satana totdeauna își împachetează otrava distructivă să pară inofensivă. Așa e și cu practicile și învățătura lgbt, ele par doar inofensive și pașnice dar în realitate sunt foarte agresive și distructive.

PROTEJAȚI FAMILIA! Votați DA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.