Psalmul 93:3 Râurile vuiesc, Doamne, râurile vuiesc tare, râurile se umflă cu putere.

Psalmul 93:4 Dar mai puternic decât vuietul apelor mari și mai puternic decât vuietul valurilor năprasnice ale mării este Domnul în locurile cerești.

Să nu uitați aceste cuvinte dragii mei. Trăim în vremuri periculoase, vremuri grele. Nu mă refer la confort sau alte lucruri care ne fac viața mai ușoară. Ci mă refer la faptul că, în aceste vremuri, diavolul cu toată puterea, asaltează și va asalta pe cei care sunt copii a lui Dumnezeu prin jertfa de pe Golgota.

Prin greutăți, lupte, șiretlicuri și tot arsenalul puterii întunericului, diavolul va încerca să ne îndepărteze de lângă Hristos. Se va ridica și s-a ridicat ca un tsunami peste întreaga lume ca să cuprindă întreaga omenire în ghearele lui. Mai are puțin timp… de aceea prin mijloace din ce în ce mai perverse și murdare va trimite armatele lui de demoni ca să lovească în cei răscumpărați.

Dar nu vă temeți, stați tari lângă Domnul. Vegheați și rugați-vă să nu cădeți în ispită. Încredeți-vă în Domnul, nu în puterile voastre. ISUS HRISTOS ESTE DOMNUL ȘI NIMENI NU-L POATE BIRUI. Și fiindcă El e biruitor, toți cei care sunt în El sunt biruitori.

Fiți binecuvântați!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.