De vreo două săptămâni am renunțat total la Facebook. La Twitter de asemenea. De aceea, nu o să mai vedeți materiale “Vegheați” pe aceste platforme de socializare. Pagina de Facebook: Vegheați, cu vreo 7k de urmăritori și contul personal le-am șters definitiv.

De ce?

De aproape doi ani nu puteam distribui nimic de pe acest blog. Din cauza unei postări despre situația din Israel și a unei postări despre comunitatea lgbtq, Facebook a indexat link-ul acestui blog printre site-urile “periculoase” care au fost blocate.

În fine, consider că nu are rost să rămân pe o platformă de socializare unde diferite comunități cu invățături toxice pot distribui material fără probleme, iar eu să fiu blocat. Oricum, în ultima vreme, mai mulți oameni din mediul creștin și care au influență au fost de asemenea blocați sau restricționați.

Nimeni nu are dreptul să-mi dicteze ce să cred sau să încerce să mă manipuleze prin cenzură. Informații care sunt ascunse intenționat, altele care sunt exagerate și majoritatea care sunt minciuni gogonate.

Partea bună este că am timp mai mult pentru a citi și reciti cărți bune, pentru a medita, timp pentru familie, odihnă, etc., fără ca Zuckerberg&Co să încerce să influențeze ceea ce să cred sau să nu cred.

Încercați să renunțați măcar temporar la anumite platforme de socializare și o să vedeți ce bine vă veți simți.

Fiți binecuvântați!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.