“Vreau să specific că aceste video-uri sunt ultimele prin care voi răspunde la atacuri, pentru că omul acesta, sunt convins că va ataca din nou. Acest lucru nu Îl onorează deloc pe Dumnezeu.

Eu am o familie care suferă din cauza acestor lucruri înjositoare, și nu voi mai da nici o replică indiferent de ce va mai spune.

Apoc. 22:11 Cine este nedrept să fie nedrept și mai departe; cine este întinat să se întineze și mai departe; cine este fără prihană să trăiască și mai departe fără prihană. Și cine este sfânt să se sfințească și mai departe!”

Vreau să mai spun asta legat de ultima vedenie cu pandemia, trimit vedenia completă ca să realizați și dumneavoastră ce poate sa facă omul acesta (a trunchiat înregistrarea). În vedenie spun părerea mea, că va încetini sau se va opri la sfârșitul lui aprilie. Dar înainte vorbeam despre carele care coborau din cer și am spus că va urma o perioadă de liniște și urmăriți luna Mai și Iunie când a coborât mult pandemia în România și în multe alte țări și a durat câteva luni aproximativ (s-au ridicat multe din restricții, etc). După a urmat explozia, carele din vedenie care veneau.

Mulțumesc celor care încă cred in lucrările Domnului, mulțumesc administratorilor acestui site care mi-au permis să-mi expun gândurile. În alte țări, în asemenea cazuri au și fost dați în judecată pentru defăimare, cei care au lansat acuzații false, dar in cazul nostru, ca și creștini nu putem face așa ceva. Dumnezeu îl va judeca pentru ceea ce face. “

Puiu Ștefan

1 Corinteni:

6:9 Nu știți că cei nedrepți nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu vă înșelați în privința aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiții,

6:10 nici hoții, nici cei lacomi, nici bețivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreții nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu.

Mai sus e înregistrarea completă cu vedenia despre pandemie, fiindcă în video-ul cu acuzațiile, înregistrarea a fost trunchiată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.