vegheati.wordpress.com

 

Aici puteti scrie cererile voastre de rugaciune si toti cei ce vor vizita pagina le vor vedea si sunt convins ca Domnul va misca inimile multora ca sa va sprijineasca in rugaciune. Eu sigur am sa va sprijinesc in rugaciune. Imi puteti scrie si pe adresa de e-mail care se gaseste la pagina Contact .

(Mat 21:22 [VDC])
Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi.

,,Rasplata rugaciunii este puterea. Ne ia foarte mult sa invatam ca rugaciunea este mai importanta decat organizarea, mai puternica decat armatele, mai influenta decat bogatiile, mai tare decat orice cunostinta. Rugaciunea care biruieste face oamenii invincibili. Aceia care biruiesc in locul tainic al Celui Prea Inalt nu pot fi infranti nicaieri. Toate lucrurile sunt posibile rugaciunii in ascuns”.

Samuel Chadwick

,, Suntem un singur corp prin sentimentul comun al credinţei, prin unitatea disciplinei şi prin legătura aceleiaşi speranţe. Mergem strânşi în grup şi adunaţi ca la luptă ca să asaltăm pe Dumnezeu cu rugăciuni. Acest atac este totuşi plăcut lui Dumnezeu.”

Tertulian

 

Reclame

18 comentarii »

 1. Pace frati si surori!!va rog din inima sa ma sustineti in rugaciune pentru ca Domnul sa aiba mila de mine si sa ma vindece-am ameteli si slabiciuni foarte mari.Va multumesc anticipat si Domnul sa va rasplateasca!!!!

  Apreciază

 2. PACEA DOMNULUI FRATI SI SURORI !! SANT SORA DANA DIN ZALAU SI VA ROG IN NUMELE DOMNULUI ISUS SA MA SPRIJINITI IN RUGACIUNE CA DOMNUL SA MA ELIBEREZE DE DUHURRILE NECURATE CU CARE CEL RAU MA TINE LEGATA CRED CA NUMAI DOMNUL POATE SA MA ELIBEREZE IN NUMELE DOMNULUI ISUS ESTE VINDECARE ELIBERARE ,DOMNUL SA LASE PACEA SI DRAGOSTEA SA PESTE FRATII NOSTRI DOMNUL SA VA RASPLATEASCA !!!

  Apreciază

 3. L-am primit pe Domnul Isus in 2011 , am fost botezat in apa dar dupa ceva timp am cazut din credinta. Am cazut in pacatul preacurviei . Vreau sa va rugati pt mine. Imi doresc nespus de mult sa fiu eliberat de aceste legaturi demonice, curvie, inselatorie , …. Imi doresc nespus de mult sa fiu botezat cu Duhul Sfant. Mi-am pierdut parca orice speranta .Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  Apreciază

 4. Vă rog să vă rugaţi ca Domnul să-mi vindece inima (cardiomiopatie metabolică,)este o boală foarte serioasa şi pielea (vitiligo) şi altele boli. Trec printro perioadă foarte grea. Domnul să vă răsplătească.

  Apreciat de 1 persoană

  • Amin. Domnul să se îndure de dvs. Chem Numele Domnului Isus Hristos peste dvs., El să vă întărească și să se atingă de dvs.
   Evr 4:15
   VDCC Căci n-avem un Mare Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci Unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat.
   Evr 4:16
   VDCC Să ne apropiem, dar, cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie.

   Apreciază

 5. Slavit sa fie Domnul fratilor! As vrea sa aducem in fata Domnului pe sora Livia din comuna Bratca , Bihor .. este plecata in Italia si din cauza problemelor de sanatate la plamani a ajuns in spital la reanimare in coma , doctori nu ii mai dau sperante dar stiu ca Doctorul Suprem poate sa o vindece !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s