vegheati.wordpress.com

 

Aici puteti scrie cererile voastre de rugaciune si toti cei ce vor vizita pagina le vor vedea si sunt convins ca Domnul va misca inimile multora ca sa va sprijineasca in rugaciune. Eu sigur am sa va sprijinesc in rugaciune. Imi puteti scrie si pe adresa de e-mail care se gaseste la pagina Contact .

(Mat 21:22 [VDC])
Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi.

,,Rasplata rugaciunii este puterea. Ne ia foarte mult sa invatam ca rugaciunea este mai importanta decat organizarea, mai puternica decat armatele, mai influenta decat bogatiile, mai tare decat orice cunostinta. Rugaciunea care biruieste face oamenii invincibili. Aceia care biruiesc in locul tainic al Celui Prea Inalt nu pot fi infranti nicaieri. Toate lucrurile sunt posibile rugaciunii in ascuns”.

Samuel Chadwick

,, Suntem un singur corp prin sentimentul comun al credinţei, prin unitatea disciplinei şi prin legătura aceleiaşi speranţe. Mergem strânşi în grup şi adunaţi ca la luptă ca să asaltăm pe Dumnezeu cu rugăciuni. Acest atac este totuşi plăcut lui Dumnezeu.”

Tertulian

 

118 comentarii »

 1. Motiv de rugaciune 1 United Kingdom, Daniel Pace fratilor ! Am nevoie de rugaciune pentru vindecare o durere abdominala de ceva timp cred ca Domnul Isus se poate atinge de mine !
  2 .pentru casatorie si viitorul meu ca Domnul sa imi de- a putere sa implinesc Voia Lui in fiecare zi !

  Apreciază

 2. In numele Domnului, Gabriela si Maria avem nevoie de rugaciunile voastre fratilor pentru problemele legate de sanatate, de locuinta si de haita de hiene care a pus ochii pe casa noastra pe vietile noastre, vazandu-ne singure si fara apararare.Semnele Domnului pentru cei ce ne chinuie ajungand chiar sa ne asfixieze prin sistemul de hote cu diluanti si cu hipocloriti, acum in perioada rece cand nu mai putem lasa ferestrele deschise.Fereasca Domnul pe toata lumea de asa ceva. Fiti binecuvantati !

  Apreciază

 3. Va rog sa va rugati pentru Claudiu Edi ca Dumnezeu sa-i vindece mintea si trupul si sal slujeasca pe Dumnezeu Amin Pentru sotul Costel ca sa il modeleze Dumnezeu dupa voia lui 🙏

  Apreciază

 4. Dragi frati si surori va rog sa ma sprijinti in rugaciune pentru ca Domnul sa imi deschida o usa, sa ma binecuvinteze cu un loc de munca si pentru parintii mei care nu il cunosc pe Dumnezeu, Domnul sa aiba mila de ei si sa ii aduca pe calea mantuirii. De asemenea ca Dumnezeu sa zadarniceasca planurile celui rau si sa dea la o parte impotrivirea lor .

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.