vegheati.wordpress.com

 

Aici puteti scrie cererile voastre de rugaciune si toti cei ce vor vizita pagina le vor vedea si sunt convins ca Domnul va misca inimile multora ca sa va sprijineasca in rugaciune. Eu sigur am sa va sprijinesc in rugaciune. Imi puteti scrie si pe adresa de e-mail care se gaseste la pagina Contact .

(Mat 21:22 [VDC])
Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi.

,,Rasplata rugaciunii este puterea. Ne ia foarte mult sa invatam ca rugaciunea este mai importanta decat organizarea, mai puternica decat armatele, mai influenta decat bogatiile, mai tare decat orice cunostinta. Rugaciunea care biruieste face oamenii invincibili. Aceia care biruiesc in locul tainic al Celui Prea Inalt nu pot fi infranti nicaieri. Toate lucrurile sunt posibile rugaciunii in ascuns”.

Samuel Chadwick

,, Suntem un singur corp prin sentimentul comun al credinţei, prin unitatea disciplinei şi prin legătura aceleiaşi speranţe. Mergem strânşi în grup şi adunaţi ca la luptă ca să asaltăm pe Dumnezeu cu rugăciuni. Acest atac este totuşi plăcut lui Dumnezeu.”

Tertulian

 

118 comentarii »

  1. Va rog in Numele Domnului sa va rugati pentru sotul meu Vadim ,Pentru ca Domnul să-i dea autocontrol,înțelepciune,pricepere,maturitate in conducerea familiei noastre si in relația cu cei din jur. Domnul sa va binecuvanteze

    Apreciat de 1 persoană

  2. Am cancer mamar avansat cu adenopatii la ficat si ma incred ca doar Domnul ma poate vindeca pe baza Cuvantului Sau. Am nevoie de rugaciunea fratilor si surorilor ca Domnul sa lucreze cu putere si eu sa pot Slavi Numele Sau si sa spun altora minunile Domnului!!! Vreau sa fiu o marturie a puterii Sale, ca EL lucreaza cu putere si astazi asa cum a lucrat cat a fost pe pamant! Ca avem un Dumnezeu viu, caruia ii pasa de oameni!!! Gabriela

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.